Hyr ett märksystem

Idag lanserar vi möjligheten att hyra virkesmärkningssystemet Logscom GTP. Det går med andra ord att välja mellan olika bindningstider såsom månadsvis eller kvartalsvis.

– Vi har känt att marknaden, precis som vi, oroas av Rysslands mycket tragiska krig i Ukraina. För att i just dessa tider göra det enklare att uppgradera sin maskinpark för en säkrare och lönsammare vardag har vi nu tagit fram två olika abonnemangsformer för vårat virkesmärkningssystem Logscom GTP, säger Martin Englund på Logscom. 

Naturligtvis finns även leasingsmöjligheten kvar liksom möjligheten till rent köp. Syftet med hyrlösningen är att göra det enklare att ta steget till att testa på virkesmärkningssystemens funktion och användarbarhet med minimal framtida förbindelse. Samtidigt är abonnemangsformerna uppgraderingsbara, önskar man göra om dem till leasing på 24 till 48 månader är det en enkel process liksom möjligheten att mitt i allt köpa lös systemet. 

Se mer om dessa erbjudanden på sidan om Logscom GTP som du hittar här:

Logscom GTP 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.