Sommarjobb

Förra sommaren kom vi på idén om att lotta ut ett sommarjobb. När förra sommarens utlottade sommarjobb blev kanonbra så låter vi detta bli en tradition. Vi söker därför efter en ny kandidat till årets sommar som vill hänga med oss i tre veckor!

Du hittar annonsen här:
Sommarjobb 2024

Du som är född 2009 eller tidigare är välkommen att söka genom att skicka in en enklare presentation av vem du är till jagvilljobba@logscom.com, senast den 30 april.

 

Att lotta ut ett jobb är lite ovanligt men vi på Logscom gör detta för att vi tror vi behöver visa att det finns en bredd på arbetsmarknaden i Åsele och på så sätt inspirera dig som snart ska välja gymnasium. Vi älskar också det vi gör – att finna behov hos våra kunder som vi, genom vårt företagande, tror oss kunna lösa – vi hoppas också att du som får detta sommarjobb också ska bli lite inspirerad av oss att en dag våga ta steget att låta pröva en affärsidé som du kommer på.

Med andra ord är denna ”sommarjobbstävling” en långsiktig satsning som förhoppningsvis kan göra det lite lite enklare för oss när vi i framtiden behöver anställa ingenjörer, servicetekniker etc. Med det sagt så är det ändock inget krav att du som söker sommarjobbet behöver ha några uttalade ingenjörsambitioner – syftet är ju som sagt att inspirera!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.