Mobil Slangservice i pisten

Från årsskiftet har vi utökat vårt samarbete med AMAB Hydraul och tillsammans med våra AMAB-partners har vi skapat ett nationellt nätverk för att på plats, i skogen, slalombacken, längs vägarna eller där du nu befinner dig, erbjuda slangservice på plats. Från en och samma webbplats, mobilslangservce.se eller genom ett och samma telefonnummer 010-2229800 når du oss, oavsett var du är i landet.

Nu har konceptet Mobil Slangservice varit igång en månad och för vår kollega Johan Lind på Pist & Parts i Sälen är sportlovsveckorna minst sagt hektiska.
– När en pistmaskin stannar mitt i backen finns det ingen tid att förlora, då är en ersättningsslang av bra kvalitet, snabbt på plats avgörande, säger Johan Lind på Mobil Slangservice i Sälen.

Mobil slangservice är ett nationellt nätverk av hydraulslangsverkstäder, mobila och stationära, som tillsammans med AMAB Hydraul förser Sverige med kvalitetskomponenter, där det behövs, när det behövs.

– Det är riktigt kul att se att vi kommit i gång så bra med konceptet. Medvetenheten om att vi erbjuder tjänsten ökar hela tiden menar Peter Ternerot, VD på AMAB Hydraul.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.