Your address will show here +12 34 56 78
SKOTARMÄRKNING
Märk virke med skotaren
Många kunder som vi besökt och pratat med önskar ha automatiserat märkningssystem för virke monterat på skotaren. . Tillsammans med skotarförare utvecklade vi ett system som lätt monteras på skotarens lastgrind. 

Sikta in virket

Håll en stockända mot märksystemet.

Tryck på knappen

Märkningen görs på en sekund.

Stocken är märkt!

Bara lasta av!
Styrsystem

Justera och ställ in

I det medföljande programmet som installeras i skotarens PC görs inställningarna för märkningen, vad och hur den ska märka!

Styrsystem

Trådlöst

Från maskinens PC styrs märkningssystemet trådlöst genom en fjärrkontroll som kopplas in i ett USB-uttag. Närmare själva märkningssystemet monteras styrbox som förutom märkningsdator också innehåller hydraulventil och bläckackumulator.

Installation

Kom igång

Installationen sker på ca en till två timmar (lite beroende på modell) och ett ev. demontage går supersnabbt! Märkningssyetemet kläms fast på grinden där det passar bäst genom ett skruvförband. Ingen svetsning behövs därför! Välj om virkesmärkningssystemet ska vara ståendes eller liggandes!

Underhåll

Bläck och rengöring

Ett avancerat märksystem kräver förtåss att bläck fylls på samt att märkningsenheten hålls ren. Bläck fylls genom en handpump in i en trycksatt behållare. Räkna med en påfyllning var 400 märkning. Rengör vid behov skrivarens munstycken genom en rengöringsspray.

E-post till oss

  • Försäljning:

   Martin Englund

   Telefon: 0941 100 41

  • Service, installation, bläck och reservdelar:

   Christoffer Rönnberg

   Telefon: 0941 100 41