Your address will show here +12 34 56 78
LOGSCOMs SKOGSMASKINSTILLBEHÖR
Nyhet:
Sågolja som inte kläggar på din ruta
HYDRAULIK och HYDRAULSLANG  TILL ALLA MASKINER!
Åseles och Norrlands nya hydraulikcenter 
Tillsammans med AMAB Hydraul tillhandahåller vi ett komplett sortiment av hydraulslangar, kopplingar, hydraulcylindrar och allt annat hydrauliskt!
Eftersom hydraulslangar inte alltid havererar på kontorstid har vi alltid öppet, ring 0941-10041 när som helst på dygnet när du behöver en hydraulslang!

Sågkedje-smörjmedel

Vår sågkedjevätska, Eco Saw Chain Lubricant, är en 100% nedbrytbar och miljövänlig smörjning för sågkedjan. Smörjmedlet är helt vattenlöslig och jämfört med traditionella oljebaserade smörjmedel minskas smutsbildning på maskinen. Kort sagt – ett unikt svenskt smörjmedel utvecklat av forskare i världsklass.

Smart lyftcylinder

Lyftcylinder som sparar så mycket som 50 % diesel under en skotares körcykel.

Slangskydd

Slangar och slangskydd mellan skördaraggregat och kran har fram till nu nästan alltid varit ett gissel. Därför har vi hittat åt detta slangskydd, gjort för att hålla!

Avfukta hydrauloljan

Andningsfilter till din hydraultankt som avfuktar oljan. Alla miljöhydrauloljor som inte är vattenbaserade är gjorda så att så snart de kommer i kontakt med vatten ska oljan brytas ner. Därför är det superviktigt att oljan är fri från fukt.

Kontaktinformation:

Skriv din fundering här i ett mail:

  • Support, Service och Installation:

   Christoffer Rönnberg

   Telefon: 0941-10041

  • Försäljning

   Martin Englund

   Telefon: 0941-10041